Shopping Cart

Telekung Kirasha

kirasha telekung dusty peach 10 1024x1024 removebg preview

sebelum nak beli telekung baru mesti perkara macam ni terlintas di fikiran

309273602026201

fasha sandha puas hati dengan telekung KIRASHA ni, cuba korang baca ni

''saya seorang yang tidak akan membuat sebarang kempen kepada produk yang saya tidak pasti akan kualitinya, tetapi apabila mencuba telekung bella Ammara, ia sangat selesa, trendy dan pembuatannya kemas serta cantik!'' ujar fasha sandha

kirasha telekung fp bg 1

telekung premium macam zizi kirana pakai ni sangat berbaloi

“Telekung Kirasha ni warna sgt cantik, selesa & tak jarang, sesuai utk dibawa ke mana2 seperti solat tarawikh, solat sunat hari raya, solat di rumah, solat berjemaah bersama family ”, katanya zizi kirana.

274985263 5617914954902533 3221352763865299976 n

apa kelebihannya telekung kami ni?

Cantikkan lace dibahagian hujung Telekung Kirasha ni? 😍

FB IMG 1646303210198

Tahukah anda, Belle custom warna lace ni supaya sama dengan warna fabrik untuk Telekung Kirasha. Supaya telekung ini nampak lebih cantik dengan kemasan lace yang match dengan warna fabrik. Berapa banyak love anda nak bagi untuk kemasan lace yang cantik ni?

Liputan AkhBar
Telekung Kirasha

3 2
2 4
1 3

testimoni telekung kirasha

dah tak sabar nak beli kan..

ok jom

harga retail sekarang

RM 289

tapi

Animation tunggu dulu

harga Promosi
Bella Ammara Anniversary 10 Tahun

RM 199

Hours
Minutes
Seconds

banyak gift percuma jika anda beli telekung kirasha ni !!! antaranya...

  • -31%

    ,

    RM199 Add to cart
  • -31%

    ,

    RM199 Add to cart
  • -31%

    ,

    RM199 Add to cart
  • -31%

    ,

    RM199 Add to cart
png transparent money back guarantee united states product return 100 guarantee ribbon emblem text removebg preview

7 hari pemulangan Jika Anda Tidak berpuas Hati

1
%d bloggers like this: