Shopping Cart

Tutorial S 1

Koleksi Terbaru Tudung Bawal Printed Bella Ammara

Telah dilancarkan pada 1 June 2022 dan merupakan Koleksi Terhad Tudung Bawal Bella Ammara

Koleksi Tudung Bawal Bella Labuh 2022

Tudung Bawal mmg sangat famous dan mendapat permintaan yang tinggi di pasaran.Ada pelbagai jenis design Bawal di pasaran sekarang ini. Sebelum ini Bella Ammara ada terkenal dengan Bawal Kirana Plain bersaiz Bidang 45 , Bawal Satin Printed , dan yang terbaru adalah Bawal Bella Labuh .

Mencari tudung yang serba boleh dan bergaya? Jangan cari lagi Tudung Bawal Printed. Diperbuat daripada fabrik berkualiti tinggi, ia selesa dipakai dan sesuai untuk sebarang majlis. Cetakan yang cantik akan menambahkan sentuhan keanggunan pada pakaian anda.

Fabrik Tudung Bella adalah diperbuat dari Cotton Voile Premium yang sangat selesa dan mudah bentuk. Ramai peminat Tudung bawal memilih yang Mudah Bentuk berbanding design yang cantik.

Tudung Bella Printed ada 15 Design terkini dan ia adalah bidang 50″ (130cm x 130cm) yang jenis labuh. Tudung Bidang 50″ adalah tudung labuh yang sesuai untuk muslimah yang ingin menutup dada dan belakang. Bidang 50″ ini memang agak sukar cari dalam pasaran.

Kami juga sediakan Tutorial khas Tudung bawal style , Ada lebih dari 5 Style terbaru yang kami sediakan dan anda boleh lihat di Link Berikut : 5 Style Tudung Bella Bawal Bella Ammara

Ada lebih 5 Style Tutorial Bawal yang kami sediakan PERCUMA buat anda tampil lebih yakin dan cantik.
Boleh baca pada ruangan 5 Style Tutorial Bawal dan boleh share pada kawan kawan supaya mereka pun tampil lebih cantik dan yakin.

Jangan lupa follow Instagram dan Facebook Bella Ammara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Shipping Semenanjung Malaysia

On all orders above RM500

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

High Quality Product

for all our product

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa